Wat leuk dat je onze website bezoekt! 

Als moeder van drie jonge kinderen merk ik vaak dat de dagen voorbij vliegen voor je het in de gaten hebt. In ons gezin vinden we het belangrijk dat de Here op de eerste plaats komt; 'Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen', Jozua 24 : 15.  En wat is het heerlijk om dat als gezin samen te kunnen doen!  De naam 'Gezinonline' slaat dan in de eerste plaats ook op het zoeken naar de Here; 'online' zijn met God.

Met ons gezin hebben we al veel mee gemaakt, en diverse stormen doorstaan. Zo kreeg mijn man in oktober 2017 de diagnose longkanker, en overleed hij twee jaar daarna. Een hele heftige tijd, maar ook een tijd waarin we samen dichter bij de Here kwamen. Je kunt hier meer over lezen in 'Onze papa is dood gegaan'. Op social media vertel ik met regelmaat hoe het rouwproces in ons gezin een plekje krijgt. 

Tijdens mijn studie Theologie merkte ik, dat schrijven een passie is voor mij. Zo nu en dan plaatste ik een artikel online, en inmiddels is dat uitgegroeid tot deze website. Naast de stukken voor Gezinonline mag ik nu werken voor de Wonderwolk; samen werken we aan mooie producten die ondersteuning bieden bij de geloofsopvoeding. Een aantal van die producten vind je in de Oliebollenboom, onze eigen online winkel (bv 'Gods Woord voor mij' en het 'Bijbel kwartet'. Ook verkopen we o.a. kinderbijbels en andere christelijke kinderboeken. 

We hopen dat onze website en de winkel voor jou een zegen mogen zijn!

Suzanne Exoo